keskiviikko 5. marraskuuta 2008

Bolttoni otti pulttia

Hämmästyttävä tapaus viime yön Amerikan vaalivalvojaisissa oli BBC:n vieras, John Bolton, Kaksoisveen lahja kansainväliselle politiikalle.

Vaiheessa, jossa sekä Obaman voitto, että demokraattien menestys kongressivaaleissa näyttivät varmoilta, siirtyi lähetys republikaanien joukkoon jonnekin Länteen. Brittitoimittaja haastatteli paikallista puoluepamppua. Tyyli oli ehkä hyökkäävä, muttei sen kummempi kuin suomalaisilla toimittajilla tappiota nieleviä puoluejohtajia kohtaan. Haastateltava pärjäsi tilanteessa hienosti, käänsi sen jopa huumoriksi ja onnistui esiintymään amerikkalaisen optimismin edusmiehenä. Illan paras esitys elefanttiväeltä McCainin onnittelupuheen lisäksi.

Studiossa Bolton degeneroiui puberteetin kautta uhmaikään, ja viikset väpättäen vaati toimittajan erottamista. Amerikkalaiset kuulemma inhoavat hyökkääviä toimittajia[sic]. Ilmeisesti entinen YK-lähettiläs on käynyt Nikita Hruštšovin diplomaattikoulun, vaikkei ruvennutkaan hakkaamaan mielenosoituksellisesti kengällään pöytää. Tai kanssaihmisiään.

Ehkä hän oli sukkasillaan?

Samaa näköä muuten tuossa Boltonissa ja Nalle Wahlroosissa.

Ei kommentteja: